Bun venit,Suflete cald !!


"Oamenii sunt adesea neînţelegători, iraţionali şi egoişti...
Iartă-i, oricum!
Dacă eşti bun/ă, oamenii te pot acuza de egoism şi intenţii ascunse...
Fii bun/ă, oricum!
Dacă ai succes poţi câstiga prieteni falşi şi duşmani adevăraţi...
Caută succesul, oricum!
Dacă eşti cinstit/ă şi sincer/ă, oamenii te pot înşela...
Fii cinstit/ă şi sincer/ă, oricum!
Ceea ce construieşti în ani, alţii pot dărâma într-o zi...
Construieşte, oricum!
Dacă găseşti liniştea şi fericirea, oamenii pot fi geloşi...
Fii liniştit/ă şi fericit/ă, oricum!
Binele pe care îl faci azi, oamenii îl vor uita mâine...
Fă bine, oricum!
Dă-i lumii tot ce ai mai bun şi poate nu va fi niciodată de ajuns...
Dă-i lumii tot ce ai mai bun, oricum!
La urma urmei, ce este între tine şi DUMNEZEU...
N-a fost niciodată între tine şi ei, oricum!

Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
TU ,calator pe-al vietii drum ... Nicicand nu vei uita , Cand pasi-ti colbul sortii vor calca , Ca orice floare mirosita-n cale... Parfumul si-l va pierde-n zori, Si-n urma ta raman numai petale .. Pierdute-n bogatia de culori. Iar tu,un suflet trist si calator Ramas doar cu-amintiri ce mor ... Si cu sperante si cu dor. Etern Ratacitor !

duminică, februarie 20, 2011

2012 - Anul renasterii spirituale + O noua etapa in evolutia umanitatii = Dimensiunea spirituala si energetica


Un cutremur devastator, un meteorit care se indreapta cu viteza luminii catre Pamant, valuri tsunami gigantice, continente care apar si dispar peste noapte, un virus mortal care strabate de la un capat la altul pamantul, omenirea la un milimetru de autodistrugere, omenirea infranta de propriile creatii sau de roboti umanoizi, planeta inghitita de o gaura neagra sau topita de soare, lumea intoarsa cu fundul in sus, poli care se inverseaza haotic in cateva secunde– pe piata speculatiilor despre anul 2012 au fost aruncate mai toate scenariile posibile si imposibile. Ce se va intampla insa in 2012? Stie cineva sigur? Ne intereseaza ce se va intampla cu omenirea, cu noi oamenii. Ne intereseaza ce se va intampla cu viata planetei care ne accepta trupurile. Inchidem insa ochii in fata dimensiunii spirituale a acestui an. Sau ne prefacem ca nu ne intereseaza. Cum arata 2012 privit dintr-un unghi spiritual? Ce transformari va aduce 2012 la nivelul constiintei generale?

Anul 2012 este cu siguranta un an atipic, un an cardinal, un an cu o incarcatura extraordinara. In ciuda fluctuatiilor haotice de energie, este foarte posibil sa se realizeze o evolutie spirituala a omenirii prin care conditia spirituala tinde sa se apropie de cea afectiva si emotionala, iar dorintele de natura imateriala, cerintele si nevoile superioare spirituale sa le inlocuiasca pe cele materiale. Conform previziunilor maiase, planeta va renaste intr-o alta dimensiune spirituala, insa una mai elevata. Planeta va trece intr-o noua faza a evolutiei si a dezvoltarii sale cunoscuta sub denumirea de Al Patrulea Destin.

Conform unor interpretari mai sumbre ale previziunilor maiase, schimbarile vor fi pozitive pentru planeta, insa dezastruoase pentru rasa umana, pusa in pericolul disparitiei ei. Aceste interpretari sunt insa nefondate. Dezastrele de proportii colosale care pot ameninta pamantul si umanitatea (inversarea polilor, coliziunea planetara, etc) nu inseamna insa distrugerea vietii de pe pamant, ci evolutia ei intr-un grad mai inalt si mai profund al existentei spirituale. Nu vine sfarsitul lumii. Vine inceputul transformarii ei. Maiasii au vazut ceea ce noua ne scapa si ne-au dat sanse pe care noi refuzam sa le vedem. In profetiile lor, lumea existenta la momentul actual va fi substituita printr-una noua, bazata pe iubire, unitate, integritate, solidaritate, comunicare si intelegere universala. La randul lor, structurile mentale vor fi si ele supuse transformarii.

Toate transformarile si anomaliile care au loc la nivelul fizic al pamantului sunt menite sa ne arate in mod vizibil lacunele din lumea noastra spirituala, sa stearga ceea ce nu functioneaza corespunzator in ea. Vechii babilonieni, indienii hopi, marile civilizatii de altadata ne transmit un mesaj evident: se poate trai in armonie cu natura si cosmosul. 2012 inseamna curatare, mai ales curatarea la nivel spiritual si mental. 2012 inseamna vibrarea armonioasa cu ceea ce se afla in jurul nostru. Pe fondul transformarii spirituale, iertarea va capata puteri vindecatoare. Iar schimbarea interioara, spun maiasii, trebuie sa se realizeze inaintea celei fizice.

In viziunea maiasilor, Marele Ciclu inceput pe 13 august, 3114 B. C. se va sfarsi si va incepe din nou pe 21 decembrie, 2012. La sfarsitul Marelui Ciclu, al Varstei Lumii, umanitatea va urca inca o treapta in dezvoltarea sa spirituala. Sfarsitul Marelui Ciclu nu echivaleaza cu distrugerea fizica a planetei. Dezechilibrul actual trebuie contracarat. Actiunea este cuvantul potrivit pentru a instaura echilibrul universal si individual. Marele Ciclu este sinonim cu stergerea unui nivel al constiintei umane care a incetat sa mai serveasca nevoilor reale ale umanitatii. In acelasi timp, sfarsitul anumitor ipoteze despre viata si univers cultivate pana acum va avea anumite consecinte in domeniul social si politic. Unii dintre noi le vor resimti dureros si trist. Altii vor realiza insa ca viata este un dar minunat si ca dominatiile unuia asupra altuia inseamna de fapt egalitate. Altii, in schimb, isi vor descoperi cu aceasta ocazie adevarata identitate.

Individual, de-a lungul vietii, fiecare dintre noi trece prin mai multe etape distinctive. La randul lor, omenirea si viata colectiva sunt supuse mai multor faze distinctive, anume celor Cinci Varste ale Lumii sau celor cinci Sori. Niciodata in istoria omenirii nu s-au inregistrat atat de multe schimbari intr-o perioada de timp atat de scurta. In doar 100 de ani, populatia lumii s-a extins intr-un mod uimitor, tehnologia a inregistrat progrese incredibile (unele deloc pozitive), mediul inconjurator s-a degradat inspaimantator. Toate acestea au loc pentru a ne deschide ochii si pentru a constientiza ca nu vrem aceste lucruri. Vrem de fapt evolutia spirituala. De aceea ne-au fost date vietile de pe pamant. Ceea ce traim si experimentam acum tradeaza intuneric spiritual, spun masiasii. Dar un timp al luminii si al sperantei se poate asterne peste umanitate atunci cand soarele si galaxia noastra traverseaza ecuatorul galactic pe 21 decembrie 2012.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu